Alternatieve Beker update!

Met poulezeges voor VICtory & DC Buutegeweun!

Vorige week waren de laatste wedstrijden van de poulefase van de alternatieve beker.

In Poule A stelde VICtory de poulezege veilig door 3-2 te winnen van De Geit, waarbij Robbert v/d Linde nog wel een 118-finish wist te gooien. In de topper tussen Team Dartshop Kattestaart 1 en Dv. De Vrijheid, trokken de Ouddorpers, ondanks een 126- en 122-finish van Dennis van Genderen en 100-finish van Peter van der Veer, aan het langste eind en wonnen met 3-2. Het nog puntloze Team Dartshop Kattestaart 2 kwam eindelijk van de hatelijke 0 af tegen SNS Bulls. Mede door 180’ers van Maurits Saarloos en Ryan van Bergen won het 4-1. Dit levert de volgende eindstand in de poule op:

VICtory – 21p Dv. De Vrijheid – 18p De Geit – 14p TDK1 – 10p SNS Bulls – 8p TDK2 – 4p

In Poule B stond er nog een drukke avond in Achthuizen op het programma met maar liefst 4 duels. DC Buutegeweun liet geen spaan heel van Tamara’s Horeca en won met 5-0. 100+ finishes waren er met een 110-finish van Donny Moerenhout & een 116-finish van Danny Blok. Tamara’s Horeca eindigde de avond zeker niet puntloos, ze wisten namelijk wel 4-1 te winnen van DIOS, mede door een 180 van Mike van Wensen. ’t Majoortje was ook op stoom tijdens de laatste poulewedstrijden, met onderweg drie 180’ers van Corné Groeneveld en een van Sander van Oostenbrugge wisten ze 3-2 te winnen van DC Buutegeweun. Tegen DIOS werd het zelfs nog minder spannend: het werd 4-1 voor ’t Majoortje met nog een 180 en een 123-finish van Corné Groeneveld.

Dit levert de volgende eindstand in poule B op:

DC Buutegeweun – 16p ’t Majoortje – 15p Tamara’s Horeca – 7p DIOS – 6p (onderling resultaat tegen De VICkings) De VICkings – 6p

De kwartfinales van de winnaarsronde zien er daardoor als volgt uit:

VICtory – DIOS

Dv. De Vrijheid- Tamara’s Horeca

De Geit – ’t Majoortje

Team Dartshop Kattestaart 1 – DC Buutegeweun

Deze wedstrijden worden gespeeld op donderdag 4 april in De Bommelstee

De eerste finalist en de halve finale van de verliezersronde zijn hiermee ook bekend. Team Dartshop Kattestaart 2 zal het opnemen tegen De Vickings, SNS Bulls is al zeker van een finaleplek. Data en locaties hiervan worden later bekend gemaakt.

« Terug